93% van onze klanten raad ons aan!
Grootste secondlife Auping verkoper
Onze gemiddelde score is een 8,5!
6 dagen per week geopend!

Krantenartikel Roni Slapen

  • Geplaatst op
  • Door Niek Groenensteijn
  • 0
Krantenartikel Roni Slapen

Hoe is Roni Slapen begonnen?
Wat 4 jaar geleden begonnen is als een kleine internetshop, is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 8 werknemers en 2 vrachtwagens.

Krantenartikel Gooi en Eembode 18-11-2014

 

Hoe is Roni Slapen begonnen?
Wat 4 jaar geleden begonnen is als een kleine internetshop, is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 8 werknemers en 2 vrachtwagens.

Wij  zijn begonnen met de in- en verkoop van 2e hands bedden, met name gebruikte Aupings. Al snel hebben wij de stap gemaakt om daar nieuwe matrassen voor een groothandelsprijs bij te verkopen.

Hoewel internetverkoop populair is, is een matras een product dat men toch wil voelen. Vandaar dat wij besloten hebben om een showroom in Soest te openen. Door als groothandel aan  zorginstellingen en recreatieparken te leveren, kwamen we al snel op het idee om ook rechtstreeks aan particulieren tegen groothandelsprijs te leveren.


Wat voor bedrijf is Roni Slapen?
Naast de verkoop van jong gebruikte Aupings hebben wij inmiddels uitgebreid met een eigen spuiterij. Hier worden de Auping ledikanten weer volledig als nieuw gemaakt. Het is daar mogelijk om te kiezen uit honderden kleuren.

Naast de Aupinglijn kunnen wij intussen ook nieuwe boxsprings leveren. Een extra bijkomstigheid is dat wij door eigen fabricaat de bedden helemaal naar wens van de klant kunnen maken, hierbij hebben we het over kleur, vorm, grote en hoogte. Ook deze vallen onder de categorie groothandels prijzen!


Hoe verklaar je dit succes?
Het is een dure tijd voor iedereen, juist daarom hebben wij gemerkt dat men steeds meer kiest voor goede, gebruikte bedden. Auping is bij uitstek geschikt om te restaureren doordat deze niet of nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn.

Niet voor niks is het één van de weinige bedden waar levenslang garantie geldt voor de spiralen. Wij als Roni Slapen geven op elke gekochte Auping ook nog eens een jaar garantie.


Wat voor matrassen bieden jullie aan?
Matrassen leveren wij in alle maten, hardheden en zijn allen verschillend samengesteld uit traagschuim (NASA-schuim), koudschuim en pocketvering. Als groothandel in matrassen kan Roni Slapen 12 verschillende soorten matrassen leveren en dit voor de groothandels prijs. Dat betekent een korting van 65% op de huidige winkel prijzen!

Door de levering aan caravans en campers zijn wij inmiddels gespecialiseerd geraakt in het maken van o.a. allerlei buiten- en tussenmaten, bijvoorbeeld een matras van 83 cm breed en 193 cm lang is geen enkel probleem en kost ook niets meer dan een ‘normale’ maat.

Voor mensen is de aankoop van een matras één van de moeilijkste aankopen. Juist om deze reden hebben wij een showroom zodat er uitgebreid uit geprobeerd kan worden.Naast de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken, gebeurt er ook veel via onze webshop. Men kan dan vast een keuze maken, deze komen bekijken/uitproberen en vervolgens kan het product meegenomen worden of worden thuisbezorgd.


Wat kunt u vertellen over uw webshop?
Wij steken enorm veel energie en zeker heel veel tijd in ons bedrijf. Dat doen wij omdat wij er ontzettend veel plezier in hebben en dat is zichtbaar en volgens mij niet onbelangrijk.

Je vindt bij ons voor elk wat wils. Daarnaast denken we mee en bieden wij maatwerk en leveren wij goede service. Buiten de openingstijden werken wij ook op afspraak dus eigenlijk kan men altijd bij ons terecht.


Wat kunt u zeggen over de concurrentie?
Ach, wij denken dat er ruimte genoeg is. Wij houden ons niet zo bezig met concurrentie. Tenslotte moet iedereen zijn boterham kunnen verdienen, elk op zijn eigen manier.

Hoewel het wellicht niet heel populair is, is het wel een politieke uitspraak: het elkaar gunnen. Daar zitten ook weer allerlei mogelijkheden in: heb ik het niet, dan heeft de ander het misschien wel. In plaats van concurrentie wordt het dan indirect samenwerken.

Wat wilt u nog meer vertellen?
Kom gewoon eens langs bij ons filiaal en wellicht zit er iets voor u bij. Momenteel hebben wij ook erg mooie nieuwe boxsprings staan! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzending

Boven de € 750,-

Showroom 6 dagen per week geopend

Maaandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en zondag gesloten

Klanttevredenheid

93% van onze klanten raad ons aan!