93% van onze klanten raad ons aan!
Grootste secondlife Auping verkoper
Onze gemiddelde score is een 8,5!
6 dagen per week geopend!

2de hands Auping, WAT?

 • Geplaatst op
 • Door Niek Groenensteijn
 • 4
2de hands Auping, WAT?

Hoe gaan wij te werk en wat kunt u verwachten van onze tweedehands bedden?
U leest het in dit artikel.

Een secondlife Auping, wat betekend dat?

Bijna iedereen kent het merk Auping wel. Auping is een Nederlands merk dat bekent staat om zijn kwaliteit, stijl en comfort. Auping biedt op alle spiralen die zij verkopen een levenslange garantie. Dit doordat de spiralen stevig zijn, niet doorzakken en een optimaal comfort bieden!

De nieuwprijs van deze ledikanten is hoog en dit is niet gek want de kwaliteit die je hiervoor krijgt vindt je nergens anders.

Mocht u nu denken 'Dat klinkt wel heel goed allemaal maar de nieuwprijs heb ik hier niet voor over', dan bent u bij Roni Slapen aan het goede adres!

Roni Slapen is de grootste secondlife Auping verkoper in Nederland! Met 1200 m2 showroom en 700 m2 opslag bieden wij secondlife Auping ledikanten, nieuw gespoten Auping ledikanten en nieuwe matrassen aan tegen zeer scherpe prijzen. 

Wanneer u aan een tweedehands bed denkt, denkt u waarschijnlijk al snel een beschadigd, onhygiënisch bed dat zijn beste tijd wel gehad heeft. 

Deze vindt u in onze webshop, showroom en opslag gelukkig niet! Via particulieren, veilingen en faillisementen krijgen wij jong gebruikte Auping modellen binnen (sommige van zelfs maar 3 weken oud!).

De ledikanten die bij ons binnen komen worden zorgvuldig met stoom gereinigd en de onderdelen worden schoongemaakt en vervangen waar nodig. Mocht een ledikant dan weer als nieuw zijn dan mogen ze de showroom in. Mocht dit niet het geval zijn dan worden ledikanten opnieuw gespoten.

Voor het opnieuw spuiten van de ledikanten hebben wij een ervaren vakman die de ledikanten eerst zorgvuldig kaal schuurt. Vervolgens worden de eventuele krasjes en deukjes opgevuld met plamuur zodat hier naderhand niks meer van de zien is en wordt het ledikant twee keer in de grondverf gezet. Als dit gedroogd is kan het ledikant in elke gewenste kleur gespoten worden waardoor het ledikant werkelijk weer helemaal als nieuw is. 

Door het sterke hout is het ook mogelijk om de ledikanten te laten zandstralen. Door middel van een compressor en perslucht worden er gritkorrels tegen de ledikanten geblazen. Nadat de ledikanten behandeld zijn is het eventueel mogelijk om de ledikanten te laten oliën met de keuze uit meer dan 1000 kleuren. Door middel van zandstralen en oliën komt de authentieke houtnerf naar boven wat een chique effect geeft.  

Er zijn een hoop mogelijkheden met de Auping ledikanten. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar een Auping Auronde 2000 maar er staan alleen maar Auping Auronde 1000 op de webshop of in de showroom kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het ledikant opnieuw te laten spuiten zodat wij uw bed gaan samenstellen. Wilt u liever de bruine of roze handverstelbare/gasveer spiralen in het ledikant in plaats van vaste spiralen dan wisselen wij dit ook kosteloos voor u om!
 

Reacties

 1. Niek Groenensteijn Niek Groenensteijn

  Beste Renate, u kunt ons altijd een foto appen naar het volgende nummer: 06 53 53 98 50. Wij reageren dan zo snel mogelijk met een bod op uw bed.

  Met vriendelijke groet,
  Niek Groenensteijn

 2. Niek Groenensteijn Niek Groenensteijn

  Beste Mieke,

  Wat de beste keuze voor is, is heel persoonlijk.

  Het verschil tussen de secondlife Auping bedden en de nieuw gespoten Auping is dat wij de nieuw gespoten weer in nieuw staat brengen.

  De nieuw gespoten Auping Auronde bedden worden geschuurd, geplamuurd, twee keer gegrond en uiteindelijk in de gewenste kleur gespoten.

  De secondlife Auping bedden worden uiteraard net zoals de nieuw gespoten bedden compleet gereinigd, gecontroleerd en daar waar nodig gerepareerd.
  De gebruikerssporen die op de secondlife bedden zitten worden niet weggewerkt.

  De staat van een nieuw gespoten bed is dus beter dan een secondlife model, maar een nieuw gespoten Auping Auronde is vaak duurder dan onze secondlife modellen.

  Voor vragen kunt u mij altijd rechtstreeks bellen op telefoonnummer: 035 544 55 58

  Niek Groenensteijn

 3. De Veuster Mieke De Veuster Mieke

  Geachte,
  Wij zijn op zoek naar een auronde auping bed, van 160 cm breed en 2m10 lang met vlakke spiraalbodem.
  Wat is nu de beste aankoop? Een gewoon tweedehands auronde bed of een herspoten bed.
  Wij wonen in Antwerpen.
  Dank voor de informatie.

  Mieke De Veuster

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzending

Boven de € 750,-

Showroom 6 dagen per week geopend

Maaandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en zondag gesloten

Klanttevredenheid

93% van onze klanten raad ons aan!